Over ons

Wie zijn wij

Sinds 1992 zijn wij ononderbroken actief in de wellnessbranche. Zwembadcentrum-limburg is vooral een familiebedrijf, waarbij de volgende generatie reeds nauw betrokken is onder de noemer Recreatec. Wij kiezen ervoor om elke opdracht uniek te maken en zijn daarom altijd vergaand bereid en in de mogelijkheid om het project samen met u de gewenste vorm te geven en alleen de beste materialen hiervoor aan te wenden. Zo vormen we een eindproduct dat geen massaproduct is en houden daarbij in het oog dat de prijs concurrerend blijft.

Doordat wij onze taken intern goed verdeeld hebben, kunnen wij op alle fronten optimaal functioneren in alle tijden van het jaar, dus ook tijdens het hoogseizoen. Voor verkoop, begeleiding, voorbereiding, uitvoering, service, showroom en kantoor zijn daarom specifiek voortdurend verschillende mensen in de weer. Zo wordt ook de kwaliteit bij de uitvoering van uw opdracht optimaal bewaakt.

Wij kiezen er bewust voor om onze zwembaden binnen de regio Zuid-Limburg t/m Midden-Limburg te bouwen omdat een zwembad bouwen een heel proces is waarbij een regelmatig bezoek tijdens maar ook na de aanleg wenselijk is. Om optimale service te bieden houden we ons binnen ons werkgebied. Wij geloven dat alleen dan, ook in het hoogseizoen, we klanten optimaal kunnen bedienen.

 

 

Kwaliteit en Service

Bij de keuze van onze leveranciers gaan wij enkel in zee met de meest betrouwbare, welke zich reeds een aanzienlijke periode bewezen hebben. Goedgekeurde en veilige apparatuur is daarom dan ook een pré bij Zwembadcentrum-limburg. Onderdelenvoorziening en het doeltreffend oplossen van servicevragen kunnen daarom steeds gegarandeerd worden. 


Wij kiezen onze leveranciers bewust en houden de markt goed in de gaten. Wij onderhouden duurzame relaties met onze leveranciers waardoor we u als klant ook snel en doelgericht kunnen voorzien. 

 

Ieder zwembad met bijbehorende installatie wordt bij afronding opgeleverd met een uitgebreide uitleg ter plekke over de bediening en het onderhoud. Ook na de realisatie van uw zwembad kunt u met alle voorkomende vragen bij ons terecht. Wij besteden dan ook regelmatig een bezoekje aan klanten die gebruikersvragen ondervinden en daarbij ter plekke wat ondersteuning nodig hebben. Natuurlijk is het mogelijk om met alle voorkomende vragen bij ons binnen te lopen of contact met ons op te nemen, zodat we kunnen zien hoe we u het beste kunnen helpen.