Onze diensten

VERKOOP en AANLEG


Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, aanleg en volledige service van:

 


– Buitenzwembaden | nieuwbouw en renovatie


– Binnen zwembaden | nieuwbouw en renovatie


– Technische installatie’s zwembaden


– Zwembadoverkappingen | AURA


– Zwemspa’s


– Spa’s


– Sauna’s


 

Kijk voor meer informatie over deze producten op onze productpagina’s.

 

 

ONDERHOUD en SERVICE zwembaden

 

Heeft u een bestaande installatie waaraan vernieuwingen aan de orde zijn? Treedt er een storing of lekkage op? Wilt u een uitbreiding doen op uw bad of installatie? Zou u graag een zomer- of winterbeurt laten verrichten? Zwembadcentrum-limburg heeft de kennis in huis om op alle voorkomende vragen een antwoord te vinden of service te bieden.

Gevoedt door uw toedracht van de evt. storing of door een duidelijke omschrijving van uw aanvullende wensen en de expertise die wij in huis hebben, kunnen wij al uw zwembadvragen beantwoorden. 

Is er schade aan uw bad ontstaan? Dan kunnen wij de schade voor u in kaart brengen en een gespecificeerde offerte uitbrengen. Tevens zijn wij een betrouwbaar aanspreekpunt voor de betrokken expert en derde partijen. Zo nemen wij u werk uit handen. Hieraan zijn wel kosten verbonden welke worden verrekend bij een eventuele opdracht.

 

 

RENOVATIE VAN ZWEMBADEN is vast onderdeel van onze werkzaamheden

 

Heeft u een huis gekocht en is er een bad aanwezig dat misschien al jaren niet meer gebruikt is? Of heeft u een bestaand zwembad en wilt u dit (gedeeltelijk) vernieuwen of technisch verbeten of verduurzamen? Of wilt u aan uw zwembad aanpassingen of uitbreidingen doen? Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en onderzoeken in hoeverre e.e.a. uitvoerbaar is en wat er precies gedaan moet worden om uw zwembad weer in optimale conditie te brengen of uw gewenst aanpassingen te kunnen uitvoeren.

 

Door de diversiteit aan kundigheid van de medewerkers en vaste partners, kunnen wij nagenoeg alle aanvragen serieus benaderen, offreren en uitvoeren. Daarbij wordt er telkens nauw in de gaten gehouden wat uw wensen en budget zijn.

 

Omdat wij al veel baden gerenoveerd hebben, weten wij wat er vaak achter oude lagen folie of andere bekleding te voorschijn komt en hoe dit op de beste manier kan worden voorzien van nieuwe materialen. Hierover proberen wij u van tevoren zo ver mogelijk te informeren om verassingen tijden het proces te voorkomen. Bruikbare delen van de installatie kunnen gewoon hergebruikt worden wanneer u dat wenst. Onze insteek is om niets te vervangen wat nog optimaal functioneert. Hierbij wordt wel rekening gehouden met of delen na de renovatie nog te vervangen zijn of dat ze weer 25 jaar op een vaste plek zitten en geven we eerlijk advies over eventuele verbeteringen op gebied van gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid.

 

Ook bij renovaties geldt, dat we vooraf kunnen afspreken wat u van ons verwacht en of er zaken u eventueel onder eigen beheer uitvoert. Er kan op basis van een vaste prijs of op regie worden gewerkt. Dit stemmen we altijd in het offerte traject met u af.

 

LET OP: Wij renoveren geen staalwand constructie baden.

 

 

ONDERHOUD en SERVICE spa’s

 

Ook voor het onderhoud en service aan uw spa kunt u bij ons terecht. Wij kennen onze spa’s door en door waardoor wij altijd een geschikte oplossing vinden voor uw service vraag. Echter bieden wij enkel service aan spa’s door ons geleverd. Hiervan zijn we zeker dat we de juiste onderdelen kunnen bestellen en de juiste kennis hebben om optimale service te bieden.