Sauna's

SAUNA  pure ontspanning

 

Een sauna of infraroodsauna biedt vele voordelen voor uw gezondheid en welzijn. Zo kan een sauna zorgen voor stressreductie; een sauna sessie kan al helpen bij het verminderen van stress en de ontspanning bevorderen. Ook bij pijn kan een sauna snel verlichting bieden. Bekend is dat stijfheid in gewrichten en spieren verlicht worden na een sauna bezoek. 

Regelmatig saunabezoek kan bijdragen aan de gezondheid van het hart en de bloedvaten door het verbeteren van de bloedsomloop en het verlagen van de bloeddruk. Daarbij versterkt u uw immuunsysteem. 

 

Een sauna is een investering in uw woning of accommodatie waar u of uw gasten jarenlang zorgeloos plezier aan beleven. Het bouwen van een sauna kan op verschillende manieren. 

 

Er zijn standaard afmetingen en uitvoeringen welke in de vorm van een cabine vrijstaand in de ruimte gemonteerd kunnen worden. 

In de meeste gevallen worden sauna’s volledig op maat gemaakt in een ruimte in de woning of wellnessruimte. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte en is de sauna  perfect geïntegreerd in het geheel. 

 

De mogelijkheden zijn haast ontelbaar. De vele soorten afwerkingen, glaspartijen, kachels, vormgeving etc. en de benodigde afstemming op elkaar maken een sauna op maat een waar project. We nemen dan ook graag alle tijd om uw wensen uitvoerig te bespreken en de mogelijkheden uit te lichten. 

 

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de perfecte sauna op maat voor u te bouwen. Dit doen we in samenwerking met onze vaste leverancier uit Nederland. Bij het bouwen van een sauna gaan we altijd uit van de hoogste kwaliteit materialen en het hoogste afwerkingsniveau. 

 

 

BARRELSAUNA


Barrelsauna’s zijn de nieuwste trend in huisrecreëren. Met een uniek ontwerp en hoogwaardige materialen, bieden deze sauna’s jarenlang een comfortabele en ontspannende ervaring voor iedere gebruiker.

De cilindervorm van de barrelsauna zorgt voor een optimale verdeling van warmte en maakt het mogelijk om te genieten van heerlijke sauna temperaturen. Door de vorm is er ook minder volume om op te warmen waardoor een borrelsauna ook sneller en efficiënter op temperatuur is. Dit scheelt dus ook in de gebruikskosten. Tevens is er door de vorm al snel ruimte voor 2 ligplaatsen voor volwassenen. Maar ook zittend kunt u comfortabel genieten in een barrelsauna.

Voordeel van een barrel sauna is het relatief compacte formaat en de eenvoudige installatie. U creëert op deze manier snel een complete buitensauna. En met een keuze uit verschillende maten en houtsoorten, is er altijd een perfecte barrelsauna die binnen uw smaak en budget valt.

Bovendien zijn de barrelsauna’s gemakkelijk te onderhouden en duurzaam, waardoor u er jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Informeer vrijblijvend naar de actuele prijzen, uitvoeringen en voorraden van onze barrelsauna’s.

Barrel-Sauna-Rustic-71-ft.-sfeer