AURA Overkappingen

Wanneer u voor zekerheid gaat!


Zekerheid over… 

 

… De beste isolatie voor uw zwembad

 

… Een veilige oplossing voor kind en dier 

 

… Gebruiksgemak en comfort, het hele jaar door

 

… Zo min mogelijk onderhoud en vervuiling

 

… Zo lang mogelijk zwemmen

 

… De hoogste kwaliteit in afwerking en materialen

 

… Het fraaiste design 

 

… Een product dat helemaal aan te passen is aan uw wensen

 

 

 

AURA enjoy open space

 

Een zwembadoverkapping biedt vele voordelen voor uw zwembad. Een AURA overkapping verminderd de onderhoudsbehoefte van uw zwembad omdat vuil nog nauwelijks kans krijgt om het zwembad te bereiken wanneer de overkapping gesloten is. Daarbij biedt een AURA overkapping in gesloten toestand perfecte beveiliging voor kinderen en dieren. 

De stilstaande lucht boven het zwembad zorgt bovendien voor een isolatielaag en warmt het zwembad snel en efficiënt op wanneer de zon op de overkapping schijnt. Wanneer u en model kiest waaronder u kunt zwemmen verlengt u uw zwemseizoen. Onder alle weersomstandigheden kunt u heerlijk genieten van uw zwembad. 

 

AURA overkappingen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Van ultraplat tot complete zwemhal. Met Kunstof beglazing tot volledig kader loze glazen overkappingen. Bijna elke overkapping is zodanig naar wens aan te passen dat er altijd wel een model is dat aansluit bij uw persoonlijke behoeftes. De mogelijkheden zijn oneindig. Alle overkappingen worden op maat geproduceerd. De overkapping sluit dus altijd perfect aan bij uw zwembad en tuin. Waar mogelijk houdt AURA haar overkappingen zo transparant mogelijk maar worden er geen concessies gedaan aan kwaliteit en betrouwbaarheid van de overkappingen. Nieuw is de AURA Floor, een afdekking welke als een compleet terras over uw zwembad schuift. 

 

Afhankelijk van welk model u kiest loopt de AURA overkapping over 1 of 2 bescheiden rails welke zorgen voor perfecte verplaatsing van de overkapping zonder zware inspanning. Zo opent u met gemak het zwembad volledig op een mooie zomerse dag om hem in de nacht weer te sluiten voor het vasthouden van de warmte. En is het even wat minder weer, dan gebruikt u een van de toegangsdeuren of opent slechts 1 element.  

 

Alle AURA overkappingen worden geplaatst door een vast team van AURA experts in samenwerking met uw AURA partner in de regio. Dit garandeert een vakkundige plaatsing welke voldoet aan de strenge kwaliteits normen van AURA. Service tot aan uw zwembadrand.

 

En ondanks dat AURA een maatproduct is zijn de levertijden op een AURA overkapping door een gestroomlijnd productieproces bijzonder kort. De overkappingen uit de meest voorkomende series kunnen zelfs binnen 14 werkdagen geproduceerd worden. Voor elke overkapping is in de offerte fase al aan te geven hoe lang de levertijd zal zijn.

 

Uw interesse gewekt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo kunnen we u volledig informeren over alle mogelijkheden en samen met u ontdekken welke AURA overkapping het best bij u past. 

 

Ook is het mogelijk om, op afspraak, het AURA informatie centrum te bezoeken in Valkenswaard. Hier kunt u verschillende type overkappingen ervaren en vertrouwd raken met de kwaliteit van AURA overkappingen.