Spa's en Zwemspa's

ZWEMSPA’S alles in een

 

Wanneer een zwembad te ingrijpend is in uw tuin of binnenruimte, of u hieraan gewoon niet meer ruimte wilt of kunt besteden is een zwemspa misschien wel een mogelijkheid. Een zwemspa is als het ware een compact zwembad waarin alle techniek al verwerkt zit. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale tegenstroom techniek om toch “baantjes” te kunnen trekken. Zo kunt u met en relatief kleine badinhoud en zonder al teveel ruimte toch genieten van alle voordelen van een volwaardig zwembad. Daarbij is een zwemspa groot genoeg om toch met het gezin in te vertoeven en heerlijk af te koelen op een warme zomerse dag. Omdat een zwemspa kant en klaar van de fabriek komt is het plaatsen van een zwemspa ook veel minder arbeidsintensief dan de integratie van een zwembad in uw tuin. Dit maakt een zwemspa ook in aanschafkosten interessant. 

Een zwemspa is eventueel verkrijgbaar met een apart spa gedeelte waardoor u een volwaardige jacuzzi aan het zwemgedeelte heeft. Deze jacuzzi is voorzien van een eigen filter en verwarmingssysteem waardoor u vrij bent om in beide baden zelf de gewenste temperatuur te regelen. Zo springt u overdag in een verkoelend bad en zit u in de avond in een heerlijk verwarmde spa. 

 

Een zwemspa is eventueel in te bouwen. Echter dient er dan meestal een bouwwerk te worden voorzien waardoor de spa veilig en beschermd ingebouwd kan worden maar ook bereikbaar blijft voor service. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen door onze ervaring met zwembaden evt. ook voorzien in deze werkzaamheden. 

 

SPA’S altijd klaar voor gebruik

 

Spa’s of in de volksmond jacuzzi; het ultieme symbool van ontspanning en luxe thuis. Een jacuzzi is uitgerust met jets die water onder druk uitstoten, waardoor u kunt genieten van een heerlijke massage terwijl u ontspant in warm water. Dankzij deze jets is een jacuzzi niet alleen ideaal voor ontspanning, maar ook voor het verlichten van spierspanning en pijn.

Of u nu op zoek bent naar een kleine jacuzzi voor 2 of een grote jacuzzi voor het hele gezin, binnen of buiten, er is altijd een jacuzzi die bij u past. Jacuzzi’s zijn er in veel verschillende maten en vormen. Wij adviseren u graag om samen met u uit te zoeken welke spa het beste aansluit bij uw wensen.

Onze jacuzzi’s zijn vrijwel allemaal standaard uitgerust met vele opties, zoals verwarming, bubbels, verlichting en zelfs geluidsinstallaties, zodat u een persoonlijke en unieke ervaring kunt creëren.

Investeren in een jacuzzi is een geweldige manier om uzelf te belonen en te ontspannen na een drukke dag. Het is ook een leuke manier om tijd door te brengen met uw geliefden, gezin of vrienden. Beleef de ultieme ontspanning en luxe thuis en investeer vandaag nog in uw eigen jacuzzi.

Omdat we een heel uitgebreid assortiment aan spa’s en zwemspa’s hebben worden deze uitgebreid uitgelicht op onze aparte website voor spa’s en zwemspa’s klik hieronder om gelijk door te gaan naar Spa-point.com

 

271236389_1949770098523587_215131822566859112_n