Binnenzwembad

BINNENBADEN pure luxe binnenshuis

 

Beschikt u over een extra ruimte? Bent u van plan aan te bouwen? En wilt u niet afhankelijk zijn van de weerstomstandigheden? Dan is een binnenbad een fijne uitkomst voor mensen die het hele jaar door fit willen blijven en hun baantjes willen trekken in een eigen zwembad. Tevens is het een ontmoetingsplek voor het hele gezin en ieder geniet op zijn of haar manier van een bad dat altijd klaar ligt voor gebruik, zomer en winter. 

Door alle technieken die er beschikbaar zijn en de kennis die wij hieromtrent in huis hebben, kunnen wij uw binnenbad compleet aanleggen. Door het feit dat er wat extra apparatuur nodig is, zoals ontvochtiging en verwarming, is de investering doorgaans groter dan bij een buitenbad. Uiteraard denken wij ook hier vergaand met u mee hoe een verantwoorde aanleg het best binnen de beschikbare ruimte, uw wensen en budget in te passen is.

Wij zijn dan ook gewend met architecten en (grotere) bouwbedrijven te werken en weten precies in te springen op de wensen van deze partijen, het lezen van bouwtekeningen is dan ook geen probleem. Wij weten dat bouwvergaderingen een vast onderdeel zijn van (binnen)projecten, deze worden door ons altijd met volle aandacht bijgewoond om goed te kunnen aansluiten op de overige betrokken partijen. Daarbij is ons vast uitgangspunt om als adviesorgaan te blijven functioneren voor de eindklant. Door de ervaringen die wij hierin reeds hebben opgedaan, zijn wij een stevige en betrouwbare gesprekspartner voor de klant bij diverse vraagstukken.

Laat u inspireren en vraag een vrijblijvend gesprek aan om uw plan op tafel te leggen. Al pratende wordt een voorlopige schets vaak een definitief plan, waarbij wij in een vroeg stadium reeds een reële inschatting van de kosten kunnen geven. U als klant kunt dan al tijdig inschatten of u het plan op deze wijze wilt voortzetten.

 

BOUWKUNDIG FOLIEBAD BINNEN

 

Bij binnen zwembaden valt de keuze al gauw op een bouwkundig zwembad. Dit is namelijk perfect in te passen in een bouwwerk en dient vaak als basis voor de rest van het gebouw en vormgeving. Daarbij is een bouwkundige constructie na tientallen jaren weer uitstekend te renoveren. Een prefab zwembad is namelijk niet meer uit te bouwen in een binnenruimte en vormt daarom geen goede basis voor een binnen zwembad. 

 

OVERLOOPBADEN een extra fraaie afwerking

Hoewel de werking van skimmerbaden ook een optimale manier is om uw badwater van een goede filtering te voorzien, bestaat er de mogelijkheid om uw bad te voorzien van een overloopgoot. Op deze manier krijgt uw bad een zeer luxe uitstraling door het uitblijven van de welbekende “droge rand” en is er een gelijkmatigere afvoer van het badwater. Dit kan immers via meerdere kanalen, meestal verdeeld over de gehele badrand, afgevoerd worden. 

Zoals reeds vermeld, is een optimale filtratie van uw badwater bij een skimmerbad ook gegarandeerd, mits goed berekend. De redenen waarom u als gebruiker zou kunnen kiezen voor een overloopbad zijn een rustiger verloop van de afzuiging/inspuit en bovendien de luxere uitstraling. Bovendien maakt u optimaal gebruik van de diepte van uw zwembadbak.

Voor de realisatie van een overloopbad dient u rekening te houden met een ruimer budget en tevens een ruimere technische ruimte. Er dient nl., in tegenstelling tot een skimmerbad, een buffer aanwezig te zijn om t.a.t. het juiste niveau te kunnen garanderen. Tijdens gebruik en tijdens ruststand.

Ook hierbij kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden en u reeds in een vroeg stadium een indicatie geven van de kosten hieromtrent.

Er zijn meerdere manieren om uw badwater over de rand te geleiden, wij kunnen u wegwijs maken in de mogelijkheden. Deze zijn vaak ook afhankelijk van het al dan niet aanwezig zijn van de beschikbare ruimte rondom het bad en in te TR.

49750661757_a19cd77eb4_o
50383101802_dcb0d66d1f_o