Buitenbaden

BUITENBADEN pure luxe in uw eigen tuin


Verweg de meeste privébaden worden in de tuin, dus buiten gebouwd. Het optimale genot is natuurlijk zwemmen in de open lucht als de zon lekker aanwezig is. Afkoelen met een frisse duik, lekker zonnebaden en aan de rand van het bad een hapje eten en een drankje doen, de afwisseling maakt het tot een waar genot. Het is in het seizoen dé ontmoetingsplek voor de hele familie.


Er zijn meerdere mogelijkheden om een buitenbad te realiseren. Voor elk budget is er het gepaste bad, waarbij zelf bouwen in vele situaties ook een fijne oplossing is om op de kosten van de bouw van een bad te besparen.

 

Echter niet voor iedereen is de tijd en handigheid, welke nodig is voor de zelfbouw van een bad, weggelegd. Zwembadcentrum-limburg heeft het dan ook tot een specialiteit gemaakt om uw bad van begin tot eind aan te kunnen nemen. Daar waar we zelf de materialen of kunde niet in huis hebben, maken wij gebruik van vaste partijen om ons werk compleet te maken. Hiervoor brengen wij u in contact met de betreffende partij ofwel coördineren wij de werkzaamheden. Wij werken alleen op basis van kwaliteit, aan ieder project wordt optimaal aandacht besteed om het tot een succes te maken.


Het kenmerkende van ons bedrijf is dat wij t.a.t. binnen de regio bouwen, omdat wij weten hoe belangrijk het is snel ter plaatse te kunnen zijn bij service-behoefte. Wij streven ernaar om niet bij elk service-bezoek voorrijkosten te berekenen, zelfs als het niet om garantie gaat. 

Wij weten dat de meeste service-vragen het gevolg zijn van beginnersfouten, welke bij veel zwembadbouwers niet binnen de garantie vallen omdat ze simpelweg te ver moeten aanrijden om u te hulp te schieten. Juist dit is belangrijk om rekening mee te houden. Tevens zijn de meeste installaties zodanig geautomatiseerd dat wij op afstand al veel kunnen zien en bijregelen of een telefoontje al voldoende is om het probleem op te lossen.


Een gedeeltelijke aanleg behoort bij ons ook tot de mogelijkheden, beschikt u over de tijd en kennis om bepaalde delen van de aanleg zelf voor uw rekening te nemen, dan kunnen we afstemmen waar u wilt dat we inspringen. Wij maken het bespreekbaar. 


BOUWKUNDIGE FOLIEBADEN uw bad zelf vormgeven

 

Een bouwkundig foliebad biedt het grote voordeel dat uw bad in nagenoeg iedere gewenste vorm en maat kan worden gebouwd. U bent dus niet gebonden aan minimale of uiterste maten. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden qua afmetingen en hoe dit in uw tuin in te passen is. Tijdens de bouw heeft een bad altijd wat meer ruimte nodig dan wanneer het afgebouwd is. Eenmaal afgewerkt, wordt een groot deel van de open gewerkte bodem weer als terras of tuin terug gewonnen. Uw (ervaren) zwembadbouwer kan u hierbij behhulpzaam zijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in bouwkundige baden omdat wij geloven in de duurzaamheid van een bouwkundige constructie. De constructie bouw je voor enkele generaties, weten we inmiddels. Een bouwkundige constructie is ook eenvoudiger aan te passen en te renoveren.

 

Een zwembad is al lang niet meer alleen een plensbad voor kinderen of kleinkinderen. Ook ouders of grootouders willen het bad graag zó inrichten dat ze tegelijkertijd en op hun eigen wijze kunnen genieten van het zwembad. Een bouwkundig bad biedt deze voordelen; inlooptrappen, ligplateaus, zit-/ligbanken, bubbelbanken, enz. behoren tot de mogelijkheden om van uw zwembad een wellness oase te maken, waarin het hele gezin of de hele familie op eigen wijze ontspanning kan vinden. 

 

Omdat wij in deze regio een sterk wisselend weerbeeld hebben, is ons advies om uw bad van een waterdichte zwembadfolie, ook wel “liner” genoemd, te voorzien. Deze wordt ten alle tijde ter plekke in uw bad op maat gelast door een ervaren folielasser welke puur gespecialiseerd is in het bekleden van zwembaden. Dit gebeurd volgens de nieuwste technieken. Zo is het mogelijk om trappen en plateau’s te bekleden met gewapende superfolie, welke aan de toplaag voorzien is van een extra gladde en vuilafstotende coating. Verder zijn er verschillende afwerkingen met structuur. Dit om uw zwembad een nog exclusievere uitstraling te geven.

 

Wij hebben alle kennis in huis om een compleet zwembad aan te nemen. Ook de connecties naar de meest betrouwbare leveranciers voor niet alleen de zwembadmaterialen, maar ook voor de benodigde bouwmaterialen, zijn door de ruim 30 jaar lange ervaring optimaal gelegd. Zelfs wanneer u kiest om uw bad zelf te bouwen, stellen wij alle kennis en ter uwer beschikking om u het bouwen gemakkelijk te maken. Daar waar wenselijk, kunt u van onze diensten gebruik maken. Wij stemmen dan van te voren met u af welke delen van de installatie wij voor u mogen uitvoeren en tegen welke prijs.

50240436203_bec8e6aa10_o
51354552552_8dd9db3c82_o